Flash Intro De Transformatie
De Transformatie
Praktijk De Transformatie
Workshops
Wat is BCST ?
Tarieven en vergoedingen
Contact
Hulpbronnen
Links en Literatuur
De Transformatie
Biodynamische Cranio Sacraal Therapie
Hoe werkt een BCST sessie
Wanneer BCST ?
Hoe werkt een BCST sessie

Tijdens een Biodynamische Cranio Sacraal behandeling wordt het lichaam door zachte aanraking uitgenodigd te ontspannen. Er ontstaat in de diepe ontspanning die wordt bereikt, een korte periode waarbij het ritme vrijwel stil ligt en het denken wordt stopgezet. De energie wordt dan onttrokken aan de hersenen en ingezet voor de reparatie van het lichaam. Een herstel van het lichaamseigen ritme. Een helend effect op celniveau.

In een sessie van ongeveer 60 minuten word je behandeld via lichte aanraking. Hierbij lig je gekleed en comfortabel op een massagetafel. De therapeut houdt de cliënt zachtjes vast en voelt daardoor het ritme van diens lichaam. In bepaalde gebieden kan warmte, kou, spanning of ontspanning ervaren worden.

Het is raadzaam ten minste zes sessies te ervaren met een tussenpose van twee weken. Voor een blijvend effect op de lange termijn, ter preventie en voor algehele geestelijke groei wordt aanbevolen om om de 6-8 weken een behandeling te ondergaan.

Het is aan te raden om te rusten na de behandeling en voldoende bronwater te drinken.

vlinder op bloemFlash Intro De TransformatieDe TransformatiePraktijk De TransformatieWorkshopsWat is BCST ?Tarieven en vergoedingenContactHulpbronnenLinks en Literatuur