Flash Intro De Transformatie
De Transformatie
Praktijk De Transformatie
Workshops
Wat is BCST ?
Tarieven en vergoedingen
Contact
Hulpbronnen
Links en Literatuur
De Transformatie
Biodynamische Cranio Sacraal Therapie
Systemisch werk workshop
Trauma werk
NLP
Voorwaarden
Gast Trainers
Voorwaarden
Voorwaarden aanmelding en betaling training en/of workshop
Aanmelding voor training en/of workshop vindt plaats via het inschrijfformulier of via e-mail. Na ontvangst van het inschrijfformulier ontvangt u een bevestiging en hiermee is uw inschrijving definitief.

De trainingen en workshops kunnen alleen doorgang vinden bij voldoende deelname. Uiterlijk 2 weken voor aanvang zal persoonlijk per e-mail bekend gemaakt worden indien de training/workshop geen doorgang kan vinden.

De factuur dient uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training en/of workshop bijgeschreven te zijn. Indien de training en/of workshop geen doorgang kan vinden, wordt dit bedrag teruggestort.

Annulering van de training en/of workshop kan alleen schriftelijk (per e-mail) geschieden. Bij annulering binnen een maand is 50% verschuldigd en binnen twee weken voor aanvang is het volledige bedrag verschuldigd.

Betalingsvoorwaarden
Bij betaling na het verstrijken van de betalingstermijn brengen wij u tevens de wettelijke rente en administratiekosten in rekening.


Flash Intro De TransformatieDe TransformatiePraktijk De TransformatieWorkshopsWat is BCST ?Tarieven en vergoedingenContactHulpbronnenLinks en Literatuur