Flash Intro De Transformatie
De Transformatie
Praktijk De Transformatie
Workshops
Wat is BCST ?
Tarieven en vergoedingen
Contact
Hulpbronnen
Links en Literatuur
De Transformatie
Biodynamische Cranio Sacraal Therapie
Individuele begeleiding
Over Anja Bijker
Opleiding en studie
Praktijk De Transformatie

Biedt een ruim aanbod van Biodynamische Cranio Sacraal Therapie, Persoonlijke begeleiding en Workshops die de reis naar binnen en het " Thuis komen bij jeZelf " ondersteunen. Wij werken binnen De Transformatie vanuit de vooronderstellingen van NLP, met systemisch werk, oplossingsgericht werken en met Trauma werk ondersteund door een biodynamische grondhouding.

Zowel in mijn workshops als in mijn behandelingen werk ik met de helende levensenergie. In de Biodynamische Cranio Sacraal therapie noemen we dit de Breath of Life. Als de helende levensenergie vrij door het lichaam stroomt wordt je geest rustig en kunnen al je lichaamscellen zich ontspannen. Het is alsof je cellen licht opnemen en in feite gebeurt dat ook waardoor je licht(heid) uitstraalt en je leven letterlijk lichter wordt. Dit brengt genezing en verbetering van fysieke klachten.

Ik richt me op de eigen kracht, op de mogelijkheden die ieder mens in zich heeft vanuit een diepe overtuiging dat het lichaam gezond wil zijn en dat de ziel wil groeien. Dit in contact komen met je diepste wezen, verandert je leven. Uit eigen ervaring weet ik dat je leven voller, blijer, interessanter en op een bepaalde manier gemakkelijker verloopt. Dit betekent niet dat je geen vervelende dingen meer zult tegenkomen, maar wel dat je er beter mee om kunt gaan.

Graag ondersteun ik je in dit proces en ik nodig je dan ook van harte uit om meer te lezen over de Biodynamische Cranio Sacraal Therapie, Systemisch werk, Trauma werk en de aangeboden workshops te bekijken. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen, kijk op de contact pagina voor de benodigde gegevens.

Ik hoop je te mogen ont-moeten tijdens een sessie of bij een van de volgende bijeenkomsten.

Met een hartelijke groet

Anja

mijn favoriete sneeuw landschapFlash Intro De TransformatieDe TransformatiePraktijk De TransformatieWorkshopsWat is BCST ?Tarieven en vergoedingenContactHulpbronnenLinks en Literatuur