Flash Intro De Transformatie
De Transformatie
Praktijk De Transformatie
Workshops
Wat is BCST ?
Tarieven en vergoedingen
Contact
Hulpbronnen
Links en Literatuur
De Transformatie
Biodynamische Cranio Sacraal Therapie
Uitleg Systemisch werk
De 3 basis principes in systemen
Uitleg Trauma werk
Uitleg NLP
De Transformatie

De Biodynamische Cranio Sacraal Therapie, Persoonlijke Begeleiding en Workshops binnen De Transformatie zijn er allen op gericht je leven meer in hand te krijgen, zodat je leven meer een expressie wordt van je Hart, van van wie jij bent. 

Mijn eigen transformatie ging over kleur bekennen (ook de minder mooie kleuren uit mijn palet) en mijn "Zelf " vervolgens daadwerkelijk laten zien vanuit al die kleuren. En elke leerervaring werd daarna pas een echte leerervaring als deze mijn hart daadwerkelijk raakte.

Wat we nodig hebben is een Bewustwording vanuit het Hart. Zo leren we eerst en vooral een Hart te hebben voor onszelf en van daaruit voor anderen en voor het leven zelf. Vanaf dat ogenblik wordt ons leven een weg met een Hart.

Alle sessies, persoonlijke begeleiding en workshops die bij De Transformatie worden gegeven, hebben naast ontwikkeling boven alles als doel het daadwerkelijk "Thuis komen bij jeZelf "!Flash Intro De TransformatieDe TransformatiePraktijk De TransformatieWorkshopsWat is BCST ?Tarieven en vergoedingenContactHulpbronnenLinks en Literatuur